Kraft Edelmetalen

ALGEMENE INFORMATIE

Kraft Edelmetalen Lanaken

Het adres voor gouden en zilveren juwelen, munten, horloges en meer... Met meer als 30 jaar ervaring op het gebied van inkoop en verkoop van edelmetalen bent u bij ons zeker op de juiste plaats.

Markt info

Prijzen op de goud en zilver markten veranderen dagelijks. Goud is een erg gewild waardevol edelmetaal dat tentijde van crisis een waardig alternatief is voor geld. Het behoudt immers zijn waarde en is onafhankelijk van de munteenheid van een bepaald land. Om te speculeren op de prijsschommelingen en grote winsten te maken moet je niet echt bij goud zijn. Het is meer een product om je vermogen in koopkracht te behouden. Het meeste goud wordt voor sieraden gebruikt en als aanvulling voor de schatkist van vele overheden. Terwijl zilver momenteel massaal gebruikt wordt in de boomende sector van de zonnepanelenproductie is de vraag zo groot dat de zilverprijzen fors gezakt zijn. Zilver wordt op industrieel vlak meer gebruikt dan goud, heeft nogwel een status als investeringsproduct zoals goud. Momenteel zijn zilvermijnaandelen aantrekkelijker dan goudmijnaandelen.

Wij houden de marktprijzen dagelijks in het oog en baseren onze prijzen op de dagkoers.

Onze winkel

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel gelegen in het centrum van Lanaken. Gelegen op de Winkelstraat 20 te 3620 Lanaken in Belgiƫ. Op nog geen 25 meter van de gratis parking van het Molenweideplein. Door externe verplichtingen kan het zijn dat wij tijdens de openingsuren niet aanwezig zijn. U belt best op voorhand om zeker te zijn dat we aanwezig zijn. Na telefonische afspraak komen wij ook bij u aan huis.

Op afspraak ontvangen wij u in onze ontvangstruimte. Hier kunnen wij ongestoord en in alle privacy de waarde van uw goederen bepalen en bespreken.

Openingsuren winkel
di. tot za. 10.00 - 12.00
13.30-18.00

na 18.00 : enkel op afspraak 089/71 64 21

Ontvangst in ontvangstruimte : enkel na telefonische afspraak
089/71 14 32

zo. en ma. gesloten

Onze winkel locatie


Grotere kaart weergeven

Gratis parking op wandelafstand.